Algemene voorwaarden SlimStyler

SUNPOWER bvba
t Hoge 80
B-8500 Kortrijk

Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!
www.slimstyler.be

BTW BE 0423.109.743
RPR Kortrijk - 0423.109.743

Bent u ook geïnteresseerd in een nieuwe website? Op de Creëren van een nieuwe startpagina met zoekmachine optimalisatie Vertrouw op onze partner Webranking.


Algemene uitsluiting van aansprakelijkheid

1. Inhoud van het online aanbod
De auteur en aanbieder van de website behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid claims tegen de auteur met betrekking tot materiële of immateriële aard, veroorzaakt door het gebruik of de onbruik van de informatie of het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie zijn uitgesloten, tenzij de auteur is geen opzet of grove nalatigheid Fout is aanwezig..
Alle aanbiedingen zijn niet bindend. De auteur behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor delen van de pagina's of het volledige aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen of de publicatie tijdelijk of definitief stop te zetten.

2. Verwijzingen en links
Voor directe of indirecte verwijzingen die naar externe websites buiten de verantwoordelijkheid van de auteur, zou een verplichting verplichting van kracht uitsluitend in het geval waarin de auteur zich bewust is van de inhoud en het zou technisch mogelijk en redelijk zijn, het gebruik van illegale om inhoud te verhinderen.
De auteur verklaart hierbij uitdrukkelijk dat op het moment van koppelen geen illegale inhoud herkenbaar was op de gelinkte pagina's. De auteur heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp, de inhoud of het auteurschap van de gelinkte pagina's. Daarom distantieert hij zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoud van alle gekoppelde / gekoppelde zijden, die werden gewijzigd na het instellen van de link. Deze verklaring geldt voor alle binnen haar eigen Internet-links en verwijzingen evenals voor de buitenlandse inzendingen in gastenboeken, discussiefora, lijsten met links, mailinglijsten en alle andere vormen van databanken waarin de externe toegang mogelijk is. Voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud en in het bijzonder voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van dergelijke informatie, is de aanbieder van de pagina waarnaar wordt verwezen, uitsluitend aansprakelijk niet degene die gewoon links naar de respectieve publicatie.

3. Auteursrecht en merkenrecht
De auteur streeft ernaar om de auteursrechten van de afbeeldingen, audio- en videoclips en teksten te respecteren, om zijn eigen foto's, afbeeldingen, audio- en videofragmenten en teksten te gebruiken of licentievrije afbeeldingen, geluidsbestanden, videofragmenten en teksten te gebruiken ,
Alle binnen het internet aanbieden en eventueel beschermde merken en handelsmerken zijn de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de eigenaar van het auteursrecht. Alleen al vanwege de loutere vermelding is niet om te concluderen dat handelsmerken niet worden beschermd door rechten van derden! Het copyright voor gepubliceerde, gemaakt door de auteur-objecten blijft uitsluitend bij de auteur van de pagina's. Reproductie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsdocumenten, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan ​​zonder de uitdrukkelijke toestemming van de auteur.

4. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer
Als secties of individuele voorwaarden van deze verklaring niet legaal of correct zijn, blijft de inhoud of geldigheid van de andere delen niet beïnvloed door dit feit.


© My SLIMLASER | webdesign & seo by webranking